Vill du bli en av oss på D&P Anläggning?

Är du på jakt efter nya utmaningar? Här lägger vi upp tjänster som är tillgängliga.

Mark / VA anläggare sökes!

Är du en erfaren och yrkesskicklig anläggare? Tycker du att det är viktigt med trygghet, trevliga arbetskamrater och en god projektledning? Vill du ha ett roligt, utvecklande jobb och vara en del av ett lönsamt företag som växer?

Då är du hjärtligt välkommen till oss!

D&P Anläggning AB i Eslöv är det familjära företaget med de stora visionerna. Våra grundpelare är kamratskap, bra arbetsmiljö, ordning och reda och en vilja att utföra arbetet på bästa sätt. Styrkan i företaget är förstås våra fantastiska medarbetare.

Vi jobbar med både små och stora projekt i sydvästra Skåne. Eftersom de omfattar branschens hela bredd, varierar dina arbetsuppgifter. Hos oss får du möjlighet att växa och lära dig ännu mer. Vi arbetar oftast i grupp, men även självständiga projekt förekommer.

Du behöver ha B-körkort och det är en fördel om du även har yrkes- och förarbevis. Det är också bra om du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig;

  • Att ingå i ett trivsamt arbetslag med hög kompetens och en god arbetsledning i ett växande bolag med en god lönsamhet.
  • En konkurrenskraftig lön och bra personalförmåner.
  • Tillgång till moderna maskiner, verktyg och utrustning av hög kvalitet.
  • Möjlighet till interna och externa utbildningar så att du kan utveckla och finslipa dina kompetensområden.
  • Trygghet även på lång sikt, som en del av en större bolagsfamilj.

Känns det lockande?

Då e-postar du din ansökan med ett CV bifogat – och skriv gärna ”Anläggningsarbetare D&P” i ämnesrådet – till:

info@dpanlaggning.se

Vi ser fram mot att få lära känna dig och lovar att vi hör av oss till dig så snart som möjligt. Vill du veta mer om oss? Förutom hemsidan finns vi även på sociala medier.

D&P Anläggning är en del av Grothbolagen

D&P Anläggning är en del av Grothbolagen. Vi bygger familjära, medmänskliga och professionella bolag som ständigt är i rörelse. Vår familj består av verksamheter i mogna branscher som vill utvecklas, moderniseras och ingå i en större gemenskap så att vi tillsammans blir en ännu bättre samarbetspartner.

 

Kontakta oss

D&P Anläggning är en komplett markentreprenör som kan hjälpa till med det mesta inom markarbeten! 25 år i branschen och mer än 1000 väl genomförda projekt talar sitt tydliga språk!

Kontakta oss