Plattläggning

D&P Anläggning är en komplett markentreprenör som kan hjälpa till med det mesta inom markarbeten! 30 år i branschen och mer än 1000 väl genomförda projekt talar sitt tydliga språk!

Plattläggning

Plattläggning bidrar till att förbättra både utseendet och användbarheten av utomhusmiljöer. Plattor passar perfekt till att anlägga gångvägar, uppfarter, terrasser eller uteplatser. 

Plattläggning är en metod för att skapa hållbara och estetiskt tilltalande ytor utomhus genom att lägga plattor av material som betong, natursten eller tegel. Den används ofta för gångvägar, uppfarter, terrasser och uteplatser. Processen börjar med att förbereda underlaget noggrant för att säkerställa att det är jämnt och stabilt. Därefter placeras plattorna enligt ett förutbestämt mönster och fästs med sand eller fogmassa. Plattläggning är uppskattat för sin förmåga att förbättra trädgårdens funktionalitet och utseende, samt för dess långa livslängd och låga underhållsbehov.

Är du intresserad av att plattlägga en yta? Kontakta oss så hjälper vi er gärna att förverkliga era projekt, stora som små.

BEHÖVER DU HJÄLP?

D&P Anläggning är en komplett markentreprenör som kan hjälpa till med det mesta inom markarbeten! 25 år i branschen och mer än 1000 väl genomförda projekt talar sitt tydliga språk!

Kontakta oss